Zespół Szkół Centrum KształceniaRolniczego im. W Witosa w Boninie 

mail: szkola@zsbonin.pl | tel/fax (094) 342-28-92

PZREDMIOTY GASTRO. - A.Hądzyńska

MATERIAŁY DO POBRANIA:

(zip) plik 


Pliki : zadania_praktyczne_2016.pdf, ryba(1).jpg, ryba(2).jpg oraz klasyfikacja_diet.pdf przeznaczone są dla klasy IIIż,
plik : kotlety_pożarskie.jpg  dla IIż.
Dokładne informacje dotyczące zadań będą przesłane e-mailem.


pliki: Zajęcia praktyczne - Poniedziałek kl IIIż.jpg  oraz link
https://docplayer.pl/16717419-Ocena-jakosci-produktow-spozywczych.html - zajęcia praktyczne (poniedziałek) IIIż 
Karta pracy1- IIIż.jpg - zajęcia praktyczne (środa) klasa IIIż
 
plik:Karta pracy-Iżg.doc  - lekcja(środa) Iżg,
plik:Karta pracy IIż.jpg - zajęcia praktyczne(wtorek) IIż
Pozostałe siedem plików dotyczą metod ochrony roślin, przeznaczone są dla klasy IIr.
pliki do pobrania:
 

22.04.2020

27.04.2020:
instrukcja:
plik: organizacja prod.gast.pdf - poniedziałek (27.04) klasa IIIż
pliki:  t_06_2014_05_01(1).pdf i t_06_2014_05_01_ko.pdf - środa (29.04) klasa IIIż
plik : ryba(1).jpg - wtorek (28.04) klasa IIż

04.05.2020:
instrukcja: 
Poniedziałek (04.05) klasa IIIż :t_15_2015_08_01.pdf
Wtorek (05.05)klasa IIż : zadania.png
Środa (06.05) klasa  IIIż : t_06_2014_08_01(5).pdf
                     klasa  Iwżg : https://www.slideshare.net/qwertyra/3-64777814
Piątek (08.05) klasa  IIkr użytki zielone.pdf
                     klasa  IIIż : zasady żywienia.pdf

 
 
 

Odwiedza nas 80 gości oraz 0 użytkowników.